dilluns, 1 de febrer del 2010

LES FOTÒGRAFES


ALBA DANÉS

Nascuda a Olot l’any 1986 és Llicenciada en Periodisme i Tècnica Superior en Fotografia Artística per l’Escola d’Arts i Superior en Disseny d’Olot. Col·labora en diferents mitjans de comunicació i es dedica professionalment al món de la comunicació, especialitzada en nous formats i canals comunicatius en l’àmbit cultural.  
A nivell fotogràfic treballa en projectes creatius personals, amb una mirada que no deixa de ser conceptual i en bona part sociològica i que presenta virtualment a www.albadanes.com

Ha exposat al Mostrar’t Girona 2012, al Festival Internacional de Fotografia Emergent de Lleida, a la Biennal Olot Fotografia 2010, a Inund’Art Mostra d’Art de Girona, a la col·lectiva Mesclat, no agitat a la Sala 15 d’Olot i forma part de l’exposició solidària i itinerant Bòsnia el present després de la guerra. També ha publicat articles i fotografies a la revista musical Enderrock, al Setmanari Directa, El Punt i a la revista Sons. 

En aquest projecte Alba Danés ha aportat la seva mirada més personal sempre tinguen en compte les característiques del protagonista, endinsant-se dins la ment del fotògraf. S’ha encarregat de la imatge i disseny de La Devastació i de les fotografies que es visionen durant l’obra així com les que s’exposen a la fictícia web del protagonista Maurici Fita (www.mauricifita.tumblr.com).




LAURA ALGUÉ





Nascuda a Palamós.
El projecte va començar amb la presència de Laura Algué, qui va fer un seguiment dels assajos de la producció. És fotògrafa del Pla de Barris de l’Ajuntament (evolució del barri de la sauleda), fotografies que s’han difós al web municipal i a la revista Can Bech, 2010.

Ha participat a la revista de l’habitatge de Palafrugell, 2011 conjuntament amb el dissenyador Marc Garrido. Les seves fotografies van promocionar el cicle “Flors i Violes, 2010” de l’Ajuntament de Palafrugell. Ha estat fotògrafa de la darrera edició del Festival de Jazz Costa Brava, Flors i Violes i també ha fotografiat directes de Marc Parrot i Mazoni. El 2010 va col·laborar amb la creació de l’escenografia de l’ultim treball de Marcel·lí Antúnez, Metamembrana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada