dilluns, 1 de febrer del 2010


JAUME XICOIRA

Estudia gravació i postproducció d’àudio a Mk3-Barcelona i luminotècnia per a arts escèniques a l’Institut del Teatre de Barcelona després d’haver cursat els estudis de música a l’Escola de Música de Palafrugell. Concretament de llenguatge, harmonia, piano i guitarra.

Des dels 15 anys es dedica dins del negoci familiar a muntar equips de llum i so de petit format aplicats al món de les convencions i festes privades. Al cap d’uns anys enfoca la seva professió cap a la tècnica del so i la il•luminació aplicada al teatre, festivals de dansa, concerts de rock, congressos, meetings, etc.

Actualment és autònom treballant per diferents empreses de Catalunya del sector audiovisual.
Ha treballat a la majoria de teatres de Girona i Barcelona, al grup Prisa, al Teatro Verdi de Pisa i a la major part d’hotels i restaurants de Girona equipant festes i convencions.

És responsable tècnic de l’espectacle “Els Pastorets de Palafrugell” des del 2007 fins a l’actualitat, del Viacrucis Vivent de Palafrugell en les edicions del 2008, 2009 i 2011 i forma part de la companyia Les Bambolines de Palafrugell com a responsable tècnic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada