dilluns, 1 de febrer del 2010

L'ESCENÒGRAF


RICARDO SAYAGO

Va treballar a l'Argentina com a realitzador escenogràfic, tècnic i tramoista a la productora SAPUCAY PRODUCCIONS i amb els productors ROBY CARRERAS, CARLOS BACCHI.
Les primeres passes realitzades al món artístic van ser amb els aprenentatges i experiències de tres grans persones en els estudis de l'art escènic: dibuix artístic amb Robert (Chicho) Panarisi, realització escenogràfica amb més de 40 anys de trajectòria a teatre, televisió i grans esdeveniments artístics Martín de Los Santos; i a l aposada en escena de decorats, tècniques, formes, volums, tallats... amb l'escenògraf Sergio Ríos.

Des del 1994 fins el 2006, a l'Argentina, ha fet escenografies per a comèdies, teatres de revistes i music hall amb Nito Artaza i Miguel Angel Cherruti, totes elles en produccions de màxima taquilla.

Arriba a  Catalunya el 2008 i fins el dia d'avui ha realitzat escenografies per a les obres "No em toqueu la flor", "Mort accidental d'un anarquista", "Quaderns de Josep Pla", "Mar i Cel", "Els Pastorets de Palafrugell", per a diferents produccions de l'aula de Teatre de Palafrugell, "El pessebre vivent de Palafrugell", "La passió" de Setmana Santa o la "Cavalcada de Reis" de Palafrugell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada