dilluns, 1 de febrer del 2010

L'AUTOR



GERARD PROHIAS




És Llicenciat en Filosofia i Lletres secció Filologia catalana per la UAB. Complementa la formació en cursos com de gestió cultural a la Universitat de Girona. Actualment és el Tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell i el redactor de la crònica del Baix Empordà de la Revista de Girona.
Ha estat membre del jurat del Festival de Poesia de Girona organitzat per la Casa de Cultura de Girona de la Diputació de Girona i ha format part del col·lectiu d’escriptors Germans Miranda (Jordi Galceran, Matthew Tree, Guillem Martínez, Carles Capdevila, David Cirici, Albert Om, Toni Soler, Enric Gomà, Jordi Serra, Jordi Puntí, Pep Bras, Piti Español, Gerard Prohias).
Les seves publicacions són, entre d’altres: C&C Candelaria/Calella, Ajuntament de Palafrugell i Revista de Palafrugell; Dels estius, Col·lecció Josep Pla, núm. 10, Diputació de Girona,  Contes per a nenes dolentes, Germans Miranda, Editorial Columna, Barcelona,  La vida sexual dels germans M., Germans Miranda, Editorial Columna, Barcelona,  Adéu Pujol, Germans Miranda, Editorial Columna, Barcelona; Rodolfo Candelaria. Una vida davant les Formigues, Edicions Costa Brava, Palafrugell; Sahrauís. Novembre als campaments de Tindouf, Ajuntament de Palafrugell.
Ha col·laborat a Diumenge AVUIRevista de GironaLa Proa del Baix Empordà, Ràdio Palamós,Revista de PalafrugellRevista Gavarres i Revista del Baix Empordà.
Ha obtingut el 1r Premi de Narrativa, XV Convocatòria Premis de literatura Goleta i Bergantí, Diputació de Barcelona i Ajuntament de Masnou: Les llunes de juny; abril de 1993, el1r Premi radiofònic convocat per Catalunya Ràdio pels guions i presentació del programa Hostes vinguerende Ràdio Palamós. 1998 i el 1r Premi de narrativa curta de la XIX edició del Premi de Narrativa en valencià Felipe Ramis; Ajuntament de La Vila Joiosa. Un rèquiem, juny de 2000.


FOTO: ALBA DANÉS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada