dilluns, 1 de febrer del 2010

L'ACTRIU



OLGA CERCÓS


En la seva formació com a actriu participa al laboratori de creació escènica LABCANAL: Argelès sur Mer, amb direcció d'Àlex Rigola, cos amb Ferran Carvajal i veu amb Nina
Realitza cursos d’interpretació amb Montse Esteve, teatre i multimèdia amb Martí Sànchez i Bea Liebe, Workshop “Teatre en Movient” amb Fabriccio Chiodetti, de la Cia. Phillipe Genty, Màscara Neutra amb Gisèle Barret, Clown amb Jon Davison. Fa el Primer i Segon curs de teatre a l’escola Estudis de Teatre de Barcelona.
La seva formació es complementa amb Claqué Avançat amb Enric Torné i Laia Molins, Cant-foniatria amb Anna Garrell, Laboratori de Solos de dansa amb Andrés Walksman. Cia. General Elèctrica i els cursos de Preliminar a Tercer de Solfeig i Piano a l’escola de Música Rita Ferrer. És diplomada en Magisteri de Primària per la Universitat de Barcelona i Llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Oberta de Catalunya.

Participa com a actriu a "Sala d'espera: futur" d'O. Kluck, dir. Christina Schmutz i Frithwin W-L, al T.Tantarantana desembre'11. LABCANAL: Argelès sur Mer; dir. Àlex Rigola, mostra al festival Temporada Alta 2011.  Al concert-espectacle "Vull tornar-te a veure", dramatúrgia d'Helena Tornero. A “Llendes no urbanes” i “Llegendes medievals” amb la pianista Marina Pagès, “Plaer: el gust és nostre” i “Parelles” amb l’actor Dani Rebollo; “-X : relats eròtics” , “De princeses i reis” i “Tastet de lletres” (relats per a adults). “Sí, Daniela: Sida” amb La Jarra Azul. És protagonista a “Les portes de la memòria” (català, castellà i anglès) al call de Girona i a  “El meu país” a la Fundació J.Pla. Fa d’actriu amb la Cia. Kaddish, sota la direcció de Xavier Giménez, en les propostes de teatre experimental: ”Leonce i Lena” ; “Penteu i les Bacants Asiàtiques” ,  “Tirant Lo Blanc La” de C.Hac Mor (també se’n va fer una lectura a l’Espai Teatral Joan Brossa (BCN),  “Ú no és ningú” de J.Brossa, temporada a l’Espai Teatral Joan Brossa (BCN) –entre d’altres-.
També va fer d’actriu amb la Cia. Associació i Experimentació Teatral (AIET) a l’obra “Amb el Genoll” de X.Giménez i X.Otero, dirigida per P. Gurrola (representacions a diferents indrets de Catalunya i a la cuina del Festival El Grec).


Ha treballat com a narradora oral i actriu en campanyes de dinamització lectora de la Diputació de Girona i de la Fundació Bertelsmann. Amb aquesta darrera amb l’espectacle “La nit màgica” fent gira per Espanya.
En el món Audio-Visual col·labora com a actriu a els curts:  “Diari de bicicleta” de Meri Collazos, guanyador del concurs Miri senyor Alcalde", “La despedida” de Ruth Bosshard, “Luces, cámara... corten!” de Núria Amigo, “Sebastian” de Yaiza Zerpa,  “Vent a les orelles” d’Ismael Glück.  DOBLATGE al documental “Les Benedictines” IDEP, “El Mercat de les Flors” IDEP, i al curt “Sebastian” de Yaiza Zerpa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada