dilluns, 1 de febrer del 2010

L'ACTOR



DANI REBOLLO

Es va formar com a actor d’art dramàtic a l’escola El Timbal Barcelona, ha fet cursos de dansa aèria ambDeambulants, dansa contemporànea a Palfrugell i l’EMDCde Celrà, veu  a l’Escola de Musica Rita Ferrer de Palafrugell i amb Viv Manning a Barcelona, màscara ambLa Genial a Torroella de Mongrí, mim amb Quique culebras, postgrau de teatre musicat a l’escola El Gallinerde Girona i III Postgrau de “Teatre i Educació” amb Àngel Serra, Tomàs Motos, Xema Palanca, José Sanchis Sinisterra i Georges Laferrière. Institut del Teatre de Vic,“La representació teatral” a la UOC.
A actuat en l’obra ¨Berlin, Alter Platz nº2” Francesc Lorenzo i Gàcia. Palafrugell.
“Nadie” Performance sobre el text de Eduardo Galeano, i “Comença en tu” , “ Un vestit nou”, “Gestaccions” i “Educacció” amb la Cia. Ad’a Performance. “Plaer” i “Parelles” diversos autors , amb el grup ODO Teatre.“ L’Ocupa del Nínxol” de R. Minoves, Cia. Maramar. La Bisbal. FIMI (Fira Internacional de la Màgia i la Il·lusió) Palafrugell. Mowgli” de Salvador Puig,Agrupació teatral de les comarques Gironines. “Somni d’una Nit d’estiu” W. Shakespeare, Cia. El timbal, Barcelona.“La Història de Babar” de Fr. Paulenc i textos de J. Brunhof, XVI Festival Internacional de música de Torroella de Montgrí. “Els Cecs” de M. Maeterlinck, Cia El Galliner, Girona.“Tres Sombreros de Copa” de M. Mihura, Cia. Escaramussa, Palafrugell.
Ha participat com a narrador en diversos actes, cantates i recitals publics i privats. Ha treballat com locutor de ràdio a Ràdio Palafrugell. Ha protagonitzat un dels espots publicitari  de TV3, per a Clickair i TV3+25, la telesèrie  “Els Roure” per a diferents emissores locals, Rebujito Produccions i el programa “Somos los Junashows”, Tele Taxi Televisió, Barcelona, el magazin “Plató Punxat”, Televisió de Girona . Ha dirigit l’espectacle “Hispánia i different” per a la companyia La DolçaVita. Treballa com a dinamitzador cultural amb empresa pròpia “Dell’ Arte” Espectacles,  per diversos Ajuntaments i ha esta membre del Jurat del concurs de teatre amateur de les comarques Gironines VISIONAT, Agrupació teatral de les comarques Gironines i la Diputació de Girona. Actualment treballa com director de l’Aula de teatre de Palafrugell i l’Aula de Teatre de Quart i és Coodirector de l’Aula de teatre de la Bisbal d’Empordà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada